top of page

Αναζητάς οικονομικές λύσεις σε ρεύμα ή/και φυσικό αέριο; Πρέπει να διαβάσεις αυτή την ενημέρωση

Στην Zicon συγκρίνουμε τις προσφορές των μεγαλύτερων παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας και σας προτείνουμε την καλύτερη προσφορά της αγοράς ανάλογα με τις ενεργειακές ανάγκες σας. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες, η ομάδα μας, αναλαμβάνει να βρει για εσάς το κατάλληλο πρόγραμμα.

Οι ειδικοί σύμβουλοι της Zicon αναλαμβάνουν να σας ενημερώσουν για τις ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις που αφορούν νοικοκυριά ή επιχειρήσεις.

Ανάλογα με τις ανάγκες έχετε να επιλέξετε πακέτα οικιακού, φοιτητικού ή επαγγελματικού ρεύματος, με νυχτερινή ή ενιαία χρέωση στις καλύτερες τιμές της αγοράς!


Για την σύγκριση πακέτων ηλεκτρικού ρεύματος, η εταιρεία μας συγκρίνει τις τιμές ανάμεσα στους μεγαλύτερους ενεργειακούς παρόχους της αγοράς: ΔΕΗ, ΗΡΩΝ, ELPEDISON, Φυσικό Αέριο Ελλάδος, Protergia, Volterra, Volton, WATT+VOLT, ZeniΘ κ.α.


Η πρόταση γίνεται εξατομικευμένα για τις δικές σας ενεργειακές ανάγκες και ενδέχεται να διαφέρει από παροχή σε παροχή.



ZICON ENERGY SOLUTIONS

Στόχος μας δεν είναι μόνο να διασφαλίσουμε το οικονομικότερο πακέτο ηλεκτρικής ενέργειας άλλα και να βελτιώσουμε την καθημερινότητά σας, βοηθώντας σας να καταναλώσετε λιγότερη ενέργεια και να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα.






bottom of page