top of page

Εξοικονομώ - Αλλάζω Συσκευή: Παρατάση ως τις 15 Απριλίου για τα 2 αυτά προγράμματα



Έως τις 15/4 η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις»


Έως τις 15 Απριλίου 2024, στις 18:00 μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι για ένταξη στο πρόγραμμα: «Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, συνολικού ύψους 105,6 εκατ. ευρώ.

Αυτό προβλέπεται στην τροποποίηση του Οδηγού του προγράμματος, το οποίο αρχικά ήταν ανοικτό για υποβολή αιτήσεων, μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου προϋπολογισμού.

Στο πλαίσιο της τροποποίησης προβλέπεται, ακόμη, πως τα απαιτούμενα -κατά περίπτωση- αποδεικτικά ενεργειακής απόδοσης (Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης/Ενεργειακός Έλεγχος) υποβάλλονται, για όλες τις αιτήσεις, επίσης έως τις 15 Απριλίου 2024.

Υπενθυμίζεται πως εφαρμόζεται η μέθοδος της άμεσης αξιολόγησης (First in-First out).



Μετάθεση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα "Εξοικονομώ-Επιχειρώ"


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, λαμβάνοντας υπόψη το αυξημένο ενδιαφέρον για συμμετοχή στο πρόγραμμα: «Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης επιχειρήσεων του τριτογενούς τομέα», δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν σ’ αυτό, να επεξεργαστούν και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και τις 15 Απριλίου 2024, στις 18:00




bottom of page